Büyükşehir’in Kültür Yayınları’na Bir Eser Daha
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’na yeni kazandırılan ‘Bir Gülü Yetiştirmek İçin’ adlı eseri, 30 Aralık Cuma günü Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde edebiyatseverlere tanıtacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şiir ve edebiyatın başkentinde kültür envanterini zenginleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kültür Yayınları’na onlarca eser kazandıran Büyükşehir Belediyesi, envanterine bir yenisini daha ekliyor. Yazar Mustafa Kirenci tarafından Kahramanmaraş fahri hemşehrisi, diriliş şairi Sezai Karakoç’a ithafen kaleme alınmış ‘Bir Gülü Yetiştirmek İçin’ adlı kitap, şehrin kültür envanterindeki yerini alıyor. Bu kapsamda 30 Aralık Cuma günü, Kültür Yayınları’na yeni eklenen ‘Bir Gülü Yetiştirmek İçin’ adlı eserin tanıtım programı gerçekleştirilecek. Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde düzenlenecek program, saat 18.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, tanıtım programına tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.