Büyükşehir’in Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosunda Başvurular Sürüyor!
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi’nin Türk Halk Müziği ve Çocuk korosunda ön kayıtlar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabilen başvurularda son gün 31 Ocak Salı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosu’nda ön kayıtlar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabilen başvurularda son gün 31 Ocak Salı. Başvuruların tamamlanmasının ardından 6 ve 7 Şubat tarihlerinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde koro seçmeleri gerçekleştirilecek. Bireysel ve yüz yüze gerçekleştirilecek seçmelerde ritim, tonlama, teknik ve stil gibi kriterlerde başarılı olan adaylar koroya girmeye hak kazanacak. Türk Halk Müziği ve Çocuk Korosu başvuru formuna ve detaylı bilgiye https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/01/16/kahramanmaras-buyuksehir-belediyesi-turk-halk-muzigi-ve-cocuk-korosu-basvuru-formu internet adresi üzerinden ulaşılabiliyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı
Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Kuddusi Baba Bulvarı’nda İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuddusi Baba Bulvarı’nda ilk etapta asfalt serimini tamamladı. Çevre düzenlemesi, kaldırım, peyzaj ve aydınlatma imalatlarıyla da arter tamamen yenilenmiş olacak.
Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, 12 Eylül’de Ziyaretçilerine Kapılarını Açacak
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kale, özgün mimari dokusu korunarak gerçekleştirilen çalışmaların ardından 12 Eylül Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.
Kahramanmaraş MOTOFEST 2026 için geri sayım başladı: Ünlü isimler sahne alacak
Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve on binlerce kişiyi ağırlayan MOTOFEST, bu yıl ikinci kez motosiklet tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Halk Sağlığı Haftası’na Güçlü Destek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde KSÜ Tıp Fakültesi’nde 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla koruyucu sağlık hizmetlerine yönelik bilgilendirme ve tarama çalışması gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş’ta 60 Milyon TL’lik Çocuk Bakım Evi Yükseliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Piri Reis Mahallesi’nde yaklaşık 60 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen Çocuk Gündüz Bakım Evi’nin yapımında önemli aşama geride bırakıldı. Temel imalatının tamamlandığı tesiste ilk katın kolon imalatları da tamamlanırken, tavanda betonarme ve demir donatı çalışmalarına geçildi.