Çözüm Bakanlığı’na Miniklerden Büyük İlgi
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı tiyatro gösterisi, NFK Kültür Merkezi’nin yanı sıra Afşin ve Göksun’da da minikler için sahne aldı. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği gösteri, ebeveynlerin de takdirini kazandı.
Fiziki yatırımların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikleri de vatandaşlarla buluşturmayı sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle hayata geçirdiği proje kapsamında düzenlenen ‘Çözüm Bakanlığı’ adlı çocuk tiyatrosu, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nin yanı sıra Afşin ve Göksun’da da sahne aldı. Deprem sonrası çocukların psiko-sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için düzenlenen tiyatro gösterisine minikler yoğun ilgi gösterdi. İlham verici, eğlenceli ve macera dolu hikâyesiyle akran zorbalığına göğüs geren bir grup arkadaşın yaşadığı olayları konu alan oyun, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da düşündürdü. Miniklerin büyük bir beğeniyle takip ettiği gösteri, ebeveynlerin de takdirini kazandı. Kültürel etkinliklerin çocukların kişisel gelişimlerine büyük katkı sağladığını belirten aileler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla şehre yeni projeler kazandırılmaya devam edileceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.