ERBAKAN’DAN BULUNTU’YA ZİYARET!
Kahramanmaraş HaberleriYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu’ya ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.
Art arda yaşanan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve ekibi, temasları kapsamında KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’yu ziyaret etti. Genel Merkez MKYK Üyeleri Davut Güloğlu, Zülküf Şeker, İl Başkanı Mehmet Dere, KMTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sadi Kır, Muhittin Çınar ile Meclis Üyeleri Mustafa Ceylan ve Ahmet Çıkrıkçı’nın da katıldığı ziyarette Başkan Buluntu, Erbakan’a kentte yaşanan depremle ilgili bilgiler aktardı. Özellikle depremin sanayi ve ticaret alanlarında bıraktığı hasarla alakalı konuların konuşulduğu ziyarette yaraların sarılmasına yönelik atılacak adımlar ele alındı.
ERBAKAN: AMACIMIZ BİR AN ÖNCE YARALARIN SARILMASINA VESİLE OLMAK
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, deprem sonrası Kahramanmaraş’taki ekonomik duruma ilişkin KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’dan bilgi aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Kahramanmaraş’taki ziyaretlerimiz kapsamında kıymetli Başkanımız Mustafa Buluntu nezdinde Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Dün Hatay’da, bugün ise Kahramanmaraş’ta ziyaretlerimize devam ediyoruz. Amacımız bir kez daha bölgedeki insanımızın derdine ortak olmak, bir kez daha geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerimizi iletmek ve aynı zamanda da teşkilatlarımızın hayata geçirdiği Çadırkentleri ziyaret etmek. Buradaki depremzede kardeşlerimizle birlikte Mübarek Ramazan ayında birlikte olmak istedik. Bu doğrultuda Ticaret ve Sanayi Odamızdayız. Başkanımızda Kahramanmaraş’taki üretimin, sanayinin, ticaretin yeniden eski günlerine dönmesi için yapılması gerekenlerle ilgili bizleri bilgilendirdi. İnşallah Yeniden Refah Partisi olarak bu talepleri gündeme getirip çözülmesi için gereken adımların atılmasına vesile olmak istiyoruz.”
BULUNTU: OLDUKÇA VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU
Oldukça verimli bir toplantı olduğunu ifade eden KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu ise konuşmasında şunları kaydetti: Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve ekibi ziyaretimize geldiler. Kendilerine ilimizde yaşanan depremle ilgili bilgiler aktardık. Oldukça verimli geçen bu toplantı da hem Kahramanmaraş’ın sorunlarını hem de iş dünyamızın sorunlarını dile getirme fırsatı bulduk. Öte yandan hazırlamış olduğumuz eylem planını anlattık ve raporlarımızı sunduk. İnşallah faydalı olur diye düşünüyorum ve Sayın Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan nezdinde Yeniden Refah Partisi heyetine ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş'ta Ruhsatsız Mandıraya Baskın! Tonlarca Ürün İmha Edildi
Kahramanmaraş'ta ruhsatsız mandırada taklit ve tağşiş amacıyla depolanan tonlarca domates kurusu ele geçirildi. Ürünler imha edildi.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırısında Kritik Karar! Meşru Müdafaa Hükmü Verildi
Kahramanmaraş'taki okul saldırısında saldırganı etkisiz hale getiren Necmettin Bekçi hakkında savcılık meşru müdafaa gerekçesiyle takipsizlik verdi.
Pusula Maraş’tan Gençlere Gastronomi Kampı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, Andırın Çınar Geçidi’nde gençlere yönelik “Gastronomi Kampı” etkinliği düzenledi. Etkinlikte gençler, turşu atölyesinde hünerlerini sergilerken, Kahramanmaraş’ın coğrafi işaretli ürünlerini de yakından tanıma fırsatı buldu.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Toptancılar Sitesi’nde Asfalt Mesaisinde
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Toptancılar Sitesi’nde gece saatleri boyunca sıcak asfalt mesaisini kesintisiz şekilde sürdürüyor.
Üniversite Yolunda Tercih Gençlerden, Rehberlik Büyükşehir’den
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KSÜ, KİÜ, Pusula Maraş, İŞKUR ve Piazza iş birliğiyle üniversite adaylarına yönelik 29 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında “Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı Günleri” düzenleyecek. Piazza AVM’de gerçekleştirilecek programda, üniversite ve bölümlere ilişkin gençlere bilgiler aktarılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Kümbet Caddesi’ni Yeni Görünümüne Kavuşturuyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Kümbet Caddesi’ni baştan sona sıcak asfaltla buluşturuyor. Sıcak asfalt seriminin ardından caddede yürüyüş yolları yenilenecek ve aydınlatma elamanları modernize edilecek.