Geçici Esnaf Çarşılarının Kurulumu Sürüyor
Kahramanmaraş HaberleriŞehrin farklı noktalarına kurulan geçici esnaf çarşılarında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Park’a inşa ettiği prefabrik iş yerlerini de kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete almayı hedefliyor.
Şehrin tekrar ayağa kaldırılması, ticaretin canlanması ve esnafların faaliyetlerine başlaması noktasında ülkenin dört bir yanından yardıma gelen kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerin de destekleriyle çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, geçici çarşı alanlarında da çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, geçici çarşı alanlarında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Zemin hazırlıkları tamamlanan alanlarda konteyner ve prefabrik iş yerlerinin kurulumuna başlanıyor. Şehrin farklı noktalarına inşa edilen toplamda 24 geçici çarşıda esnaflar faaliyetlerine başlarken yeni iş yerlerinin kurulumu da tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Onikişubat ilçesi Hürriyet Mahallesi’ne inşa edilen ve 24 prefabrik iş yerinden oluşan Kuzey Park Geçici Esnaf Çarşısı’nda da çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla geçici esnaf çarşısının hizmete alınması hedefleniyor.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.