© Haber Hanesi 2014 - 2025

Güngör ve Uraloğlu, İlk Depremin Merkez Üssü Pazarcık’ı Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Pazarcık Çevre Yolu şantiye alanında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından ilçede esnaflarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile 6 Şubat’ta meydana gelen ilk depremin merkez üssü Pazarcık’ta bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, bakanlık ve kurum yetkililerinin de yer aldığı program, Pazarcık Çevre Yolu şantiye alanı incelemesiyle başladı. Burada yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri alan Bakan Uraloğlu ve beraberindeki heyet, devamında ilçede esnaflarla bir araya geldi.

 

Ulaşım ve Haberleşmeyi Daha Sağlıklı Bir Şekilde Ayağa Kaldırıyoruz

Pazarcık programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Valimiz ve milletvekillerimizle Büyükşehir Belediyemizde düzenlediğimiz İl Koordinasyon Toplantısı’nın ardından Pazarcık ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Pazarcık Çevre Yolu şantiyesini ziyaret ederek çalışmalara ilişkin son bilgileri aldık. Devamında ilçemizde esnaflarımızla bir araya gelerek sohbet ettik, taleplerini dinledik. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımızın da destekleriyle şehrimizde ulaşım ve haberleşme ağımızı çok daha sağlıklı bir şekilde tekrar ayağa kaldırıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırısında Kritik Karar! Meşru Müdafaa Hükmü Verildi

Kahramanmaraş'taki okul saldırısında saldırganı etkisiz hale getiren Necmettin Bekçi hakkında savcılık meşru müdafaa gerekçesiyle takipsizlik verdi.

Pusula Maraş’tan Gençlere Gastronomi Kampı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, Andırın Çınar Geçidi’nde gençlere yönelik “Gastronomi Kampı” etkinliği düzenledi. Etkinlikte gençler, turşu atölyesinde hünerlerini sergilerken, Kahramanmaraş’ın coğrafi işaretli ürünlerini de yakından tanıma fırsatı buldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Toptancılar Sitesi’nde Asfalt Mesaisinde

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Toptancılar Sitesi’nde gece saatleri boyunca sıcak asfalt mesaisini kesintisiz şekilde sürdürüyor.

Üniversite Yolunda Tercih Gençlerden, Rehberlik Büyükşehir’den

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KSÜ, KİÜ, Pusula Maraş, İŞKUR ve Piazza iş birliğiyle üniversite adaylarına yönelik 29 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında “Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı Günleri” düzenleyecek. Piazza AVM’de gerçekleştirilecek programda, üniversite ve bölümlere ilişkin gençlere bilgiler aktarılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Kümbet Caddesi’ni Yeni Görünümüne Kavuşturuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Kümbet Caddesi’ni baştan sona sıcak asfaltla buluşturuyor. Sıcak asfalt seriminin ardından caddede yürüyüş yolları yenilenecek ve aydınlatma elamanları modernize edilecek.

Kahramanmaraş’ta Kırsala Dev Hizmet! 2 Bin 600 Metrelik Hat Hizmete Girdi

Kahramanmaraş Afşin'de KASKİ tarafından 11 milyon TL yatırımla tamamlanan kanalizasyon projesi bölgeye modern ve güçlü altyapı kazandırdı.

TÜM HABERLER