Kahramanmaraş Büyükşehir'den, Bayramda Kapıçam Mezarlığına Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince şehir merkezi, Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde vatandaşlara ücretsiz toplu taşıma imkanı sağlayacak. Ayrıca, ahirete irtihal etmiş yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşların Kapıçam Şehir Mezarlığı'na kolay ulaşımı için özel seferler düzenlenecek.
Bu kapsamda, Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nden hareket eden 8, 18, 29, 30, 40, 34/B ve 30/C numaralı otobüs hatları, Kurban Bayramı boyunca güzergahlarını Kapıçam Şehir Mezarlığı'na kadar uzatacak. Bu uygulama sayesinde vatandaşlar, Kabir Şehri olarak da bilinen Kapıçam'da sevdiklerinin mezarlarını ziyaret etmek için ücretsiz olarak toplu taşıma hizmetinden faydalanabilecekler.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu özel hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşların otobüs güzergahları ve hareket saatleri hakkında detaylı bilgi alabileceklerini, https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet sitesi ve KahramanKart mobil uygulaması üzerinden erişim sağlayabileceklerini belirtti. Ayrıca, toplu taşıma hizmetleri ile ilgili her türlü soru ve talepler için 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından da destek alınabileceği kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.