© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Depremde Hasar gören Su Hatları onarılıyor

Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası altyapıda meydana gelen tahribatları onararak yerleşim yerlerinin içme suyu ihtiyacını karşılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen deprem sonrası içme suyu hatlarında meydana gelen tahribatları onarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalar neticesinde yerleşim yerlerinin içme suyu ihtiyacı büyük ölçüde karşılanıyor. Bugün itibariyle şehir merkezinde yüzde 80, Türkoğlu’nda yüzde 100, Ekinözü ve Çağlayancerit’te yüzde 95, Afşin ve Andırın’da yüzde 90, Pazarcık’ta yüzde 80, Elbistan’da yüzde 70 ve Nurhak’ta yüzde 60 oranında içme suyu sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla yerleşim yerlerinin tamamının içme suyu ihtiyacının karşılanacağı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak

Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.

Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kuddusi Baba Bulvarı’nda İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuddusi Baba Bulvarı’nda ilk etapta asfalt serimini tamamladı. Çevre düzenlemesi, kaldırım, peyzaj ve aydınlatma imalatlarıyla da arter tamamen yenilenmiş olacak.

Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, 12 Eylül’de Ziyaretçilerine Kapılarını Açacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kale, özgün mimari dokusu korunarak gerçekleştirilen çalışmaların ardından 12 Eylül Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş MOTOFEST 2026 için geri sayım başladı: Ünlü isimler sahne alacak

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve on binlerce kişiyi ağırlayan MOTOFEST, bu yıl ikinci kez motosiklet tutkunlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Halk Sağlığı Haftası’na Güçlü Destek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde KSÜ Tıp Fakültesi’nde 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası dolayısıyla koruyucu sağlık hizmetlerine yönelik bilgilendirme ve tarama çalışması gerçekleştirildi.

TÜM HABERLER