© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Depremzedelerin Evlerinden Hırsızlık Yapan 4 Şüpheli Yakalandı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, depremde hasar gören binalardan hırsızlık yapan 2 kadın ve 2 erkek olmak üzere toplam 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. Olayın ardından yapılan incelemede, çalınan eşyaların da ele geçirildiği belirtildi.

Türkoğlu ilçesinde yaşanan olayda, depremde zarar gören binalardan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan titiz çalışmaların ardından şüpheliler S.A., Y.G., H.İ.G. ve N.E. isimleri tespit edilerek gözaltına alındı.

Şahısların üzerinde yapılan aramalarda çalıntı eşyaların bulunduğu ve Gaziantep ilinden geldikleri tespit edildi. Ayrıca, benzer hırsızlık olaylarına karıştıkları da belirlendi.

Yakalanan şüphelilerin işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Uluslararası Tarih Öncesi Çömlekçilik Çalıştayı İkinci Gününde de Devam Etti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Yukarı Mezopotamya ve Ötesinde Tarih Öncesi Çömlekçilik” çalıştayının ikinci günü sona erdi. Programda; Domuztepe çanak çömleğinde yerel ve yerel olmayan unsurlar, Neolitik dönemde çanak çömlek gelenekler ve birçok konu görüşüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 8 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı oturumda, İhtisas Komisyonlarında eksilen üyeler yerine yeni üye seçimleri de oylanarak karara bağlandı.

Kahramanmaraş yeniden motosiklet tutkunlarının buluşma noktası oluyor!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kahramanmaraş Motofest, 11-12-13 Eylül tarihlerinde EXPO Fuar Alanı’nda motosiklet tutkunlarını, müzikseverleri ve tüm Kahramanmaraşlıları bir kez daha buluşturacak. Motofest’in resmi açılışı, 12 Eylül Cumartesi günü 18.00’da gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş’ta gökyüzü şenlenecek: Yalnız Ardıç’ta 100’ün üzerinde sporcu uçacak

Kahramanmaraş’ta Yalnız Ardıç Yamaç Paraşütü Festivali 12-13 Eylül’de düzenlenecek. 100’ün üzerinde sporcu uçuş yapacak, Michael Moran gösteri yapacak.

Kahramanmaraş'ta Tarih Öncesine Işık Tutacak Çalıştay Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Yukarı Mezopotamya ve Ötesinde Tarih Öncesi Çömlekçilik” çalıştayının açılış programı gerçekleştirildi. 3 gün boyunca devam edecek ve dünyanın farklı ülkelerinden bilim insanlarını Kahramanmaraş’ta buluşturan çalıştayda, tarih öncesi çömlekçiliğin gelişimi ve bölgenin binlerce yıllık arkeolojik mirası bilimsel veriler ışığında ele alınacak.

Pusula Maraş Eğitim Merkezi Cumartesi Günü Açılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu sunacağı Pusula Maraş Eğitim Merkezi’nde son hazırlıklar yapılıyor. Merkezde eğitim alacak öğrenciler için ön başvuru ve seviye tespit sınavlarının ardından kayıt sürecine geçildi. Yerel yönetimlere örnek olacak merkez, 12 Eylül Cumartesi günü açılarak eğitimlerine başlayacak.

TÜM HABERLER