© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Yeni Konutlar İçin Alanlar İnceleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile depremzedeler için inşa edilecek konut alanlarında inceleme gerçekleştirdi.

Şehrin tekrardan ayağa kaldırılması ve depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile depremzedeler için inşa edilecek konut alanlarında inceleme gerçekleştirdi. Tomsuklu ve Alıçseki mevkiinde incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Bir yandan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da şehrimizin yeni yerleşim alanlarının belirlenmesi noktasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile yoğun gayret gösteriyoruz. Bugün de Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank ile Tomsuklu ve Alıçseki mevkiinde incelemelerde bulunduk. Kalıcı konutların inşası noktasında bakanlığımız yoğun gayret gösteriyor. İnşallah gerekli zemin etüt çalışmalarının tamamlanmasının ardından tespit edilen yeni yerleşim alanlarında kalıcı konutların inşasına başlanacak. El birliğiyle şehrimizi tekrardan ayağa kaldıracağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan’ın Ulaşımına Güç Katacak Bir Asfalt Yatırımı Daha

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Çilingir Caddesi’ni sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmayla Hasankendi, Güvercinlik, Karahüyük, Izgın, Yapraklı ve Balıkçıl başta olmak üzere çok sayıda mahallenin ilçe merkezine ulaşımı daha konforlu hale getirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yavuz Selim’in Alt ve Üstyapısına 496 Milyonluk Yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’ni 496 Milyon TL’lik yatırımla altyapı ve üstyapısıyla baştan sona yeniledi. Mahallede toplam 79 kilometrelik altyapı hattı yenilenirken, 47 cadde ve sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.

KASKİ duyurdu: Kahramanmaraş’ta bazı mahallelerde musluklar 12 saat akmayacak

Kahramanmaraş’ta 10 Eylül Perşembe günü planlı su kesintisi var. Onikişubat’taki dört bölgede 08.00-20.00 arasında musluklardan su akmayacak.

Kahramanmaraş’ta “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Kahramanmaraş Yunus Emre Mahallesi’nde “yan baktın” tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. İki kişi yaralandı, ağır yaralı kişi ameliyata alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Kuddusi Baba Bulvarı’nda İlk Etap Çalışmalarını Tamamladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kuddusi Baba Bulvarı’nda ilk etapta asfalt serimini tamamladı. Çevre düzenlemesi, kaldırım, peyzaj ve aydınlatma imalatlarıyla da arter tamamen yenilenmiş olacak.

Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, 12 Eylül’de Ziyaretçilerine Kapılarını Açacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde yürütülen restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kale, özgün mimari dokusu korunarak gerçekleştirilen çalışmaların ardından 12 Eylül Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

TÜM HABERLER