© Haber Hanesi 2014 - 2025

Öğrencilerin Afet ve Acil Durumlara Karşı Farkındalığı Artırılıyor

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi; Afşin, Elbistan, Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere yangına müdahale ve acil durumlarda tahliye noktasında bilgiler aktardı.

Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi; vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilgi ve davranış kabiliyetini artırmak için de şehrin çeşitli noktalarında eğitim ve tatbikatlar gerçekleştiriyor. İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri; Afşin Ertuğrul Gazi İlkokulu, Elbistan Yeşilyurt Anaokulu, Onikişubat Hürriyet Anaokulu ve Dulkadiroğlu Fatih Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere yangına müdahale ve acil durumlarda tahliye noktasında bilgiler verdi. Yangına müdahale yöntemleri ve yangın esnasında tahliye konusunda öğrencilere aktarılan teorik bilgilerin ardından tatbikat da gerçekleştirildi. Verilen eğitimlerin son derece faydalı olduğunu belirten okul idarecileri ve öğrenciler, Büyükşehir itfaiyesine teşekkür etti. İtfaiye Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilinç ve müdahale hızını artırmak için eğitim ve tatbikatların devam edeceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Kırsala Dev Hizmet! 2 Bin 600 Metrelik Hat Hizmete Girdi

Kahramanmaraş Afşin'de KASKİ tarafından 11 milyon TL yatırımla tamamlanan kanalizasyon projesi bölgeye modern ve güçlü altyapı kazandırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

TÜM HABERLER