© Haber Hanesi 2014 - 2025

UNDP ve TBB’den Büyükşehir’e Yeni Hizmet Araçları

UNDP ve TBB iş birliğiyle hayata geçirilen proje çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’ne hibe edilen hizmet araçlarının teslim programında konuşan Başkan Güngör, “Bu süreçte yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla yaptığı ortak çalışmalarla şehre yeni projeler kazandırmayı sürdürüyor. Birleşik Krallık tarafından finanse edilen, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Erken İyileşme İçin İstihdam, Mesleki Eğitim ve Sosyal Hizmetler Yoluyla Yetersiz Hizmet Alan Gruplara Yardım Etme’ projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne hibe edilen sosyal hizmet aracı, yol süpürme aracı ve katı atık konteynerlerinin teslimi gerçekleştirildi. UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton’un katılımıyla gerçekleştirilen teslim programında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, destekleri için UNDP ve TBB’ye teşekkür etti.

 

Kahramanmaraş İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz

UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, “UNDP olarak Kahramanmaraş’ın yanındayız. Deprem sonrası yeniden toparlanma için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaşanan büyük yıkım ve acıların farkındayız ve bu acıları paylaşıyoruz. Yardımseverlerin katkılarıyla başlattığımız proje kapsamında yol süpürme aracı, sosyal hizmet aracı ve katı atık konteynerlerinin teslimini gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında Kahramanmaraş’ta 257 kadın girişimciye toplamda 550 bin dolarlık bir hibe sağladık. Kahramanmaraş için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

UNDP ve TBB’ye Destek Teşekkürü

Başkan Hayrettin Güngör, “Birleşik Krallık tarafından finanse edilen, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında Büyükşehir Belediyemize hibe edilen yol süpürme aracı ve özel gereksinimli kardeşlerimiz için sosyal hizmet aracını teslim alıyoruz. Bugün bizimle birlikte olan UNDP heyetine destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu süreçte yurt içinden ve yurt dışından birçok kurum ve kuruluş yanımızda oldu. Bu zorlu süreçte bizlere destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” cümlelerini kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, teslim programının ardından UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER