YETİM VE ÖKSÜZ ÖĞRENCİLER DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİNDE ETKİNLİKTE BULUŞTU
Kahramanmaraş HaberleriDulkadiroğlu Belediyesi Muhammet Murat Akkurt Gençlik Merkezi’nde 45 yetim ve öksüz öğrenci çeşitli etkinliklerde bir araya geldi.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, etkinliklerin öğrencilere psiko sosyal destek amacıyla yapıldığını söyledi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay, şunları aktardı: “Gençlik merkezlerimiz gençlerle dolup dolup taşmaktadır. Yetim ve öksüz çocuklarımızın bir tebessümü bizler için büyük bir hazinedir. Gençlik merkezimizde yetim ve öksüz öğrencilerimizi sık sık bir araya getiriyoruz. Onlara psiko sosyal destek vererek çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Gençlik Merkezlerimiz gençlerimizin her daim hizmetindedir. Gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamak, sosyal etkinliklerle hayata hazırlamak bizlerin vazifesidir. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimize davet ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
Uluslararası Tarih Öncesi Çömlekçilik Çalıştayı İkinci Gününde de Devam Etti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Yukarı Mezopotamya ve Ötesinde Tarih Öncesi Çömlekçilik” çalıştayının ikinci günü sona erdi. Programda; Domuztepe çanak çömleğinde yerel ve yerel olmayan unsurlar, Neolitik dönemde çanak çömlek gelenekler ve birçok konu görüşüldü.
Kahramanmaraş Büyükşehir Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 8 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı oturumda, İhtisas Komisyonlarında eksilen üyeler yerine yeni üye seçimleri de oylanarak karara bağlandı.
Kahramanmaraş yeniden motosiklet tutkunlarının buluşma noktası oluyor!
Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kahramanmaraş Motofest, 11-12-13 Eylül tarihlerinde EXPO Fuar Alanı’nda motosiklet tutkunlarını, müzikseverleri ve tüm Kahramanmaraşlıları bir kez daha buluşturacak. Motofest’in resmi açılışı, 12 Eylül Cumartesi günü 18.00’da gerçekleştirilecek.
Kahramanmaraş’ta gökyüzü şenlenecek: Yalnız Ardıç’ta 100’ün üzerinde sporcu uçacak
Kahramanmaraş’ta Yalnız Ardıç Yamaç Paraşütü Festivali 12-13 Eylül’de düzenlenecek. 100’ün üzerinde sporcu uçuş yapacak, Michael Moran gösteri yapacak.
Kahramanmaraş'ta Tarih Öncesine Işık Tutacak Çalıştay Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Uluslararası Yukarı Mezopotamya ve Ötesinde Tarih Öncesi Çömlekçilik” çalıştayının açılış programı gerçekleştirildi. 3 gün boyunca devam edecek ve dünyanın farklı ülkelerinden bilim insanlarını Kahramanmaraş’ta buluşturan çalıştayda, tarih öncesi çömlekçiliğin gelişimi ve bölgenin binlerce yıllık arkeolojik mirası bilimsel veriler ışığında ele alınacak.
Pusula Maraş Eğitim Merkezi Cumartesi Günü Açılıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu sunacağı Pusula Maraş Eğitim Merkezi’nde son hazırlıklar yapılıyor. Merkezde eğitim alacak öğrenciler için ön başvuru ve seviye tespit sınavlarının ardından kayıt sürecine geçildi. Yerel yönetimlere örnek olacak merkez, 12 Eylül Cumartesi günü açılarak eğitimlerine başlayacak.