BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Güngör mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kalplerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, yeryüzüne sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz.

Af ve şükür vesilesi olan kandiller, müminler için manevi bir arınmanın yanında, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden bir tanesidir.

Berat gecesi tefekkür, tezekkür ve yenilenme gecesidir. Bu gece nedeniyle içimizdeki manevi duyguların sesine kulak vererek günahlarımıza tövbe edelim. Bu gecede yüce Allah’ a tüm kalbimizle içten bir şekilde yönelerek, işlediğimiz günahlardan ve hatalardan dolayı pişmanlık duyarak ondan af dileyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Rabbimizden beratımızı isteyeceğimiz bu gecenin, insanlığa, Türk ve İslam âlemine, ülkemize ve milletimize birlik ve beraberlik, kardeşlik ve barış getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum"

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
RESSAM NADİRE ÖZBEK YARIN SERGİ AÇACAKÖnceki Haber

RESSAM NADİRE ÖZBEK YARIN SERGİ AÇACAK

ERDEM BAYAZIT ANADOLU LİSESİ’NDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİSonraki Haber

ERDEM BAYAZIT ANADOLU LİSESİ’NDEN TEŞEKK...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar