Göğüs kanserinden kurtulup kitap yazan Sevinç Ergin, kadın okurlarıyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göğüs kanserinden kurtulup kitap yazan Sevinç Ergin, kadın okurlarıyla buluştu
Abone ol

ADANA (AA) Göğüs kanseri tedavisinin ardından sağlığına kavuşup "Kızıl peruk" adlı kitap yazan Sevinç Ergin, kendisi gibi hastalığı yenen ve tedavisi süren bir grup kadınla buluştu.

Ergin, bir kafeteryada gerçekleşen etkinlikte çeşitli vasıtalarla iletişimde bulunduğu kadınlarla bir araya geldi, sohbet etti, kitabı hakkında bilgi verdi. Kadınlar da kansere karşı verdiği mücadele nedeniyle Ergin'e plaket takdim etti.

Ergin, kanserle verdiği mücadele ve zorlukları kaleme aldığı kitabı yazdığını belirtti.

Kitapla bir farkındalık yaratmak istediğini ifade eden Ergin, "Kendim, kadınlara 'Ben başardım sizde başardım yeter ki umut olsun' söylemiyle ulaşmaya çalışıyorum. Bir kişiye bile umut olabilirsem ne mutlu bana. Bu benim gerçek bir yaşam hikayem. Herkes kanseri nasıl yendiğimi okusun. Herkese moral vermek istiyorum.” dedi.





  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da uyuşturucu operasyonlarında 15 şüpheli yakalandıÖnceki Haber

Adana’da uyuşturucu operasyonlarında 15...

Sanko Okulları Öğrencileri Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasına Damga VurduSonraki Haber

Sanko Okulları Öğrencileri Cumhuriyet Ku...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar