GÜNCELLEME 2 Hatay’da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜNCELLEME 2 Hatay’da çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor
Abone ol
Yangın bölgesinde yaklaşık 160 kişilik askeri ekip de söndürme çalışmalarına katılıyorDETAYLAR EKLENDİ

HATAY (AA) Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Şifalısu mevkisinden dumanların yükseldiğini görenler durumu yetkililere bildirdi.

Bölgedeki yangına, 2 helikopter, çok sayıda arazöz ve iş makinesinin yanı sıra 300 orman işçisiyle müdahale ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün toplumsal olaylara müdahale araçlarıyla (TOMA) da destek verdiği söndürme çalışmalarına, çevredeki vatandaşlar da yangın söndürme tüpleriyle müdahale ediyor.

Bölgeye, Hatay Valiliğinin talebi üzerine gönderilen 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görevli 160 personel de söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Alevlere müdahale sırasında dumandan etkilenen bir vatandaş da bölgede hazır bekletilen ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, yangın bölgesi, alevlere müdahale eden helikopterden görüntülendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yangında yaralanan hayvanların tedavisine başlandıÖnceki Haber

Yangında yaralanan hayvanların tedavisin...

Manavgat’a gönderilen yardım kolilerinden çıkan notlarda ”birlik” vurgusuSonraki Haber

Manavgat’a gönderilen yardım kolilerinde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar