Türkiye KamuSen Genel Başkanı Kahveci, Türk SağlıkSen Antalya Şubesi’nin açılışına katıldı:

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye KamuSen Genel Başkanı Kahveci, Türk SağlıkSen Antalya Şubesi’nin açılışına katıldı:
Abone ol
”Şunu hiç kimse unutmasın ki çalışanın hakkının, hukukunun korunması noktasında çalışanın yanında durmaktan Türkiye KamuSen bir santim geri durmayacaktır”

ANTALYA (AA) Türkiye KamuSen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışanın hakkını korumak için sendikal mücadeleyi sürdüreceklerini bildirdi.

Kahveci, Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi'ndeki Türk SağlıkSen Antalya Şube binasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonunun kuruluşunun bu yıl 29'uncu yıl dönümü olduğunu söyledi.

Kuruluştan bugüne tavırlarının değişmediğini ifade eden Kahveci, son üç yıl içinde toplam 40 binin üzerinde üye artışı sağladıklarını vurguladı.

Çalışanların haklarını sonuna kadar arayacaklarını aktaran Kahveci, "Türkiye KamuSen, 29 yılda bu tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Şunu hiç kimse unutmasın ki çalışanın hakkının, hukukunun korunması noktasında çalışanın yanında durmaktan Türkiye KamuSen bir santim geri durmayacaktır. Onun için mücadelemizde, davamızda haklıyız ve güçlüyüz." diye konuştu.

Kahveci, konuşmasının ardından beraberindekilerle sendika binasının açılışını gerçekleştirdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Yeşilgöz Bölgesinin Yol Çalışmalarında Sona GelindiÖnceki Haber

Kahramanmaraş Yeşilgöz Bölgesinin Yol Ça...

Hatayspor Kulübünde olağan genel kurul 16 Temmuz’a ertelendiSonraki Haber

Hatayspor Kulübünde olağan genel kurul 1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar