Vali Yazıcı, 20. Eğitim Şurası Antalya Bölge Toplantısına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yazıcı, 20. Eğitim Şurası Antalya Bölge Toplantısına katıldı
Abone ol

ANTALYA (AA) Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen 20. Milli Eğitim Şurası Antalya Bölge Hazırlık Çalışmaları Toplantısı'na iştirak etti.

Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, öğrencilerin eğitim süreci içerisinde hayata hazırlandıklarını, eğitim olmadan hiçbir şeyin olamayacağını ifade etti.

Dünyanın durmadan değişen ve dönüşen sistemine ayak uydurmak gerektiğine dikkati çeken Yazıcı, şunları kaydetti:

"Bu dünyada yaptığımız her şeyi iyisiyle kötüsüyle insanoğlu için yapıyoruz. Her şeyin merkezinde beşer var. Değişiyoruz, dönüşüyoruz dolayısıyla ülkemiz de dünyamız da değişiyor. Ülkemizdeki eğitim sistemimiz de değişiyor. Yeni uygulamalarımızla politikalarımızla mutlak suretle değişim sürecine tabii ve hep birlikte değişerek, dönüşerek yeni dünyaya hazır hale gelmeye çalışıyoruz."

Yazıcı, öğrencilerin eğitim süreci içerisinde iyi insan olmayı ıskalamamaları gerektiğine işaret ederek, eğitimde önce iyi insan yetiştirmek gerektiğini vurguladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muratpaşa’da ”Sivil Toplum Günleri” başladıÖnceki Haber

Muratpaşa’da ”Sivil Toplum Günleri” başl...

Osmaniye’de narkotik ve asayiş uygulamalarında yakalanan 9 şüpheli tutuklandıSonraki Haber

Osmaniye’de narkotik ve asayiş uygulamal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar