Bağımsız Aday Erhan Ersavaş, Kahramanmaraş'ta Yürüyerek Dikkat Çekiyor!

Kahramanmaraş Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Ersavaş, Ankara'dan Kahramanmaraş'a Yürüyerek Ses Getiriyor
Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erhan Ersavaş, Ankara'dan Kahramanmaraş'a yürüyüşünün 4. gününde. Savaş, Kahramanmaraş'ın deprem sonrası eksikliklerine dikkat çekerek, "Kahramanmaraş'ın her şeye ihtiyacı var, sesimizi duyan var mı?" şeklinde ses getirecek bir kampanya başlattı.
Ersavaş'ın yürüyüşü, şehrin ihtiyaçlarına yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu çerçevede, Kahramanmaraşlıların desteğiyle birlikte şehrin yaşadığı zorluklara çözüm bulma hedefi güdülmekte. Erhan Ersavaş'ın Ankara'dan Kahramanmaraş'a yürüyüşü, hem yerel hem de ulusal düzeyde dikkat çeken bir girişim olarak öne çıkıyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın