Başkan Fırat Görgel, Depremzede Genç Çiftin Nikâhını Kıydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fırat Görgel, Depremzede Genç Çiftin Nikâhını Kıydı
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 6 Şubat depremlerinde büyük bir acı yaşayan Tuğçe Kalmış ve Enes Kılavuz’un nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

Başkan Görgel, depremler sırasında Ebrar Sitesi’nde annesi ve kardeşleriyle birlikte bir bacağını kaybeden Tuğçe Kalmış ile onu bu zor süreçte destekleyen Enes Kılavuz’un nikâh törenine katıldı. Depremin yıkamadığı sevgiyi ve beraberliği simgeleyen bu özel anı paylaşmanın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirten Başkan Görgel, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Başkan Görgel’in Açıklamaları

Başkan Görgel, törendeki konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün çok değerli bir düğün törenine eşlik ettik. Asrın felaketinde annesi ve kardeşleriyle birlikte bir bacağını kaybeden Tuğçe kızımız ile onu bu süreçte yalnız bırakmayan Enes kardeşimizin nikâh akitlerini gerçekleştirdik. Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum. Bu vesileyle depremde kaybettiğimiz tüm canlarımızı bir kez daha rahmetle yâd ediyoruz.”

Bu anlamlı nikâh töreni, depremin yarattığı zorluklara rağmen insanların umutlarını ve sevgilerini koruyarak yaşamlarına devam ettiklerini gösteriyor. Başkan Görgel'in destek ve dayanışma mesajı, Kahramanmaraş'ta yaşanan travmaların ardından toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te Dülükbaba Ormanı’nda Yangın Çıktı: Ekipler Seferber OlduÖnceki Haber

Gaziantep’te Dülükbaba Ormanı’nda Yangın...

Hatay'da 3.8 Büyüklüğünde Deprem Oldu!Sonraki Haber

Hatay'da 3.8 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar