Başkan Görgel: 'Asrın Dayanışmasıyla Kahramanmaraş’ı Yeniden İnşa Ediyoruz'

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde yayımladığı mesajda, hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak, şehrin yeniden ayağa kaldırılması için yürütülen çalışmalara vurgu yaptı. Başkan Görgel, “Büyük felaketin ardından devletimizin, milletimizin ve sivil toplum kuruluşlarının eşsiz dayanışmasıyla şehrimizi yeniden inşa ediyoruz” dedi.
Başkan Görgel, 6 Şubat 2023’te yaşanan depremin derin izler bıraktığını belirterek, “Binlerce vatandaşımızı kaybetmenin acısını hala yüreğimizde hissediyoruz. Ancak bu büyük felaket karşısında millet olarak gösterdiğimiz dayanışma, yaralarımızı sarma konusundaki en büyük gücümüz oldu” ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş’ta Yeniden İnşa Süreci Hız Kesmeden Devam Ediyor
Depremin ardından konut inşa sürecinin hızla devam ettiğini, alt ve üstyapı çalışmalarının kesintisiz sürdüğünü belirten Başkan Görgel, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan çalışmalarla şehrimizi eski günlerinden daha güçlü hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“Deprem Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz”
Mesajının devamında depremde hayatını kaybeden vatandaşların hatırasının yaşatılacağını vurgulayan Başkan Görgel, “Kaybettiklerimizi geri getiremeyiz ancak onların hatırasına sahip çıkmak, geride kalanlara güvenli bir gelecek sunmak en büyük sorumluluğumuzdur” diyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın