Başkan Görgel: Yeni Kahramanmaraş’ta Sona Gelindi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Görgel: Yeni Kahramanmaraş’ta Sona Gelindi
Abone ol
Kahramanmaraş’ta deprem sonrası dönüşüm sürüyor. Başkan Görgel, şehir merkezindeki projelerde sona gelindiğini söyledi.

Fırat Görgel, Kahramanmaraş şehir merkezinde devam eden kentsel tasarım projelerini yerinde inceleyerek çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

6 Şubat depremlerinin ardından başlatılan yeniden yapılanma süreci kapsamında yürütülen projeleri sahada değerlendiren Görgel, ilgili kurum temsilcilerinden teknik bilgiler aldı. İncelemelerde konut alanları, ticari yapılar ve sosyal donatıların entegrasyonu ön plana çıktı.

“Modern ve güvenli yaşam alanları oluşturuyoruz”

Başkan Görgel, yürütülen çalışmaları yalnızca bir yeniden inşa süreci olarak görmediklerini belirterek, vatandaşların güvenli ve konforlu alanlarda yaşamalarını hedeflediklerini ifade etti.

Bütüncül şehircilik vurgusu

Projelerde konut, iş yeri ve sosyal alanların birlikte planlandığını dile getiren Görgel, yeni yaşam alanlarının hem estetik hem de işlevsel özellikler taşıdığını söyledi.

Görgel, “Şehrimizi daha dirençli ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Görgel: “İstiklal Madalyası, Aziz Ecdadın Şanlı Zaferinin Edebi Bir Tescilidir”Önceki Haber

Başkan Görgel: “İstiklal Madalyası, Aziz...

SANKO Sanat Galerisi’nde Işık ve Duygu Buluşması: Özkan ve Tecimer’den Fotoğraf SergisiSonraki Haber

SANKO Sanat Galerisi’nde Işık ve Duygu B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar