ÇIRAK'IN 10 KASIM MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇIRAK'IN 10 KASIM MESAJI
Abone ol
Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyete intikal edişinin 81.yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün edebiyete intikal edişinin 81.yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı Çırak mesajında şu ifadeleri kullandı ; 

“Eşsiz devlet adamı Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Yalnızca bizim tarihimiz değil tüm dünya tarihi açısından istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe ismini yazdırmıştır. 

Türk Milleti, devletine bağlılığını tek yürek olarak dile getirmektedir. İçinde bulunduğumuz dönemde milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılar karşısında demokrasiye sahip çıktığını bir kez daha gösteren büyük milletimiz, Ata’sının emanetini ilelebet yaşatacağını dünyaya ilan etmektedir.

10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür. Türkiye Cumhuriyeti; sanayisi, ekonomisi, gençliği, üniversiteleri, şehirleri ve yapılan bilimsel çalışmalar ile muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bu ilerleyiş Türk Milleti ve dostlarımız için gurur kaynağı, milletimizin birlik ve beraberliğini istemeyen hainler için de korku ve endişe kaynağı olmaktadır. Atatürk'ün mirası Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş dünyada hak ettiği yere elbette yükselecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. " dedi. 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güngör - Şehirlerimizi Geleceğe TaşımalıyızÖnceki Haber

Güngör - Şehirlerimizi Geleceğe Taşımalı...

BAŞKAN KILIÇ'IN 10 KASIM MESAJISonraki Haber

BAŞKAN KILIÇ'IN 10 KASIM MESAJI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar