DULKADİROĞLU’NDAN BAYRAM ÖNCESİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DULKADİROĞLU’NDAN BAYRAM ÖNCESİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Abone ol
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte bayram öncesi şehit ailelerini ziyaret etti. Başkan Okay, her konuda şehit ailelerinin yanında olduğunu dile getirdi.


Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek hasbihal etti. Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Okay, özellikle bayram öncesinde şehit yakınlarıyla bir araya geliyor. Bu gibi ziyaretlerin önemine değinen Başkan Okay, şehit emaneti olan yakınlarının her zaman yanında olduğunu dile getirdi.
Başkan Okay, 1999 yılında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Tebernuş Özler’in annesini ziyaret etti. Kahraman şehidin emaneti olan annesinin her zaman yanında olacağını aktaran Başkan Okay, ziyarette yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehitlerimizin emaneti olan ailelerin her zaman yanında olduk. Bugün de bayram öncesinde şehit ailelerimizi ekibimizle birlikte ziyaret ettik. Ailelerimizin varsa sorunlarını dinledik ve hasbihal ettik. Üzerimize düşen bir görev var ise yerine getirme konusunda çaba harcayacağımızı kendilerine aktardık. Ben tüm şehitlerimize buradan bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Onların aileleri bizlere emanettir. Onlar için üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.”
Şehit annesi Nimet Özler’de duygularını dile getirerek Başkan Okay’a ve ekibine teşekkür etti. Özler, “Evladımızı vatan toprağına emanet ettik. Onun anısını yaşatma gayretindeyiz. Değerli başkanımıza ve ekibine de bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum.”
Şehit yakınları ziyaretine Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcıları Yemliha Özşahan, Ali Arif Yenipınar, Cuma Tekinşen ve Belediye Meclis Üyesi Asuman Yavuz, Bilge Ergin, Abdullah Uysal ve Ebu Talip Ceren katıldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram Sevincini PaylaşıyoruzÖnceki Haber

Bayram Sevincini Paylaşıyoruz

GENÇ MÜSİAD'IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDUSonraki Haber

GENÇ MÜSİAD'IN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar