İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığından KHK açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığından KHK açıklaması
Abone ol
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı KHK’lılarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Yİ Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, binlerce kişinin görevinden ihraç edildiğini belirterek şunları kaydetti;

“Bugün hak ve hakikat olanı bir kez daha dile getirmek için huzurunuzdayız. Adaletsizliği ve liyakatsizliği sineye çekemiyor, "paşa gönlüm ne isterse onu yaparım diyerek" günden güne devletin azametine ve süruruna zeval getiren iktidarın KHK eylemlerini ve söylemlerini kabul etmiyoruz. İtibarı yerle bir edilen sadece bir gecede ismi terör örgütü üyeleri arasına kaydedilen yüz binlerce hakiki vatan evladının yükselen sesi olmayı kendimize vazife biliyoruz.

Duruşumuz, vatan ve millet aşkıyla vazifesini eda ederken bir gecede KHK ile terörist ilan edilen fakat al bayrağa sarılı tabutu ile kahraman olarak toprağa verdiğimiz şehit Zekeriya Altınok'un duruşudur.

Devlet, başı öne eğilmeyen ve adaletinden kuşku duyulmayandır. Devlet, bizim kutsal bildiğimiz ve gölgesinde huzur bulduğumuzdur. Devlet, kendi vatandaşına sırtını dönen onu görmezden gelen ve vatandaşının adaleti arayan sesini yok sayan değildir.

"OHAL komisyonunun incelediği takribi 77.000 dosyanın 6.700'ü hakkında göreve iade kararı verildi."

Bugün Kahramanmaraş'ta bir akademisyen MADO'nun önünde mısır satıyor başka biri evlere temizliğe gidiyor, bir polis depolarda hamallık yapıyor, sağlık personeli inşaatlarda iş arıyor.

Bizim bir canımız var, vatan için düşünmeden vazgeçtiğimiz. Bizim bir başımız var, bayrağımız için yere düşüreceğimiz. Fakat bizim adaletsizliğe kurban edeceğimiz bir tek vatan evladımız yok. Bizim göz göre göre kurunun yanında yanmasına razı geleceğimiz bir tek vatan evladımız yok. Bizim bu topraklarda hukuksuzluğa tahammülümüz yok.

Bilmenizi isterim ki adalet yerini bulana kadar, iftiralara maruz kalan masumların hakkı verilene kadar, hukuk herkese eşit olarak işleyene kadar bu işin peşini bırakmayacağız.

İYİ Parti, hukukun üstünlüğüne ve devletin büyüklüğüne halel getirecek her eylemin baş düşmanıdır. Bu gerçek asla degişmeyecektir.”

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilere 900 kaban hediye edildi!Önceki Haber

Öğrencilere 900 kaban hediye edildi!

BAŞKAN ÇABUKEL - BASIN HÜR'DÜR SANSÜR VURULAMAZSonraki Haber

BAŞKAN ÇABUKEL - BASIN HÜR'DÜR SANSÜR VU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar