İYİ Parti’den Buluntu’ya ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’den Buluntu’ya ziyaret
Abone ol
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, partililerle beraber Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı seçilen Mustafa Buluntu’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular.

Başkan Çabukel’e ziyarette; İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkan Adayı Süleyman Tekerek, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Osman Ay, İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Çınar ve İYİ Parti İl Başkan Danışmanı Mustafa Dizibüyük eşlik etti.

KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çabukel ve ekibine teşekkür etti.

KMTSO’nun çalışmaları ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Buluntu, Kahramanmaraş havalimanı için ihtiyaç duyulan ILS cihazının temini ve pistin uzatılmasına yönelik mücadele verdiklerini ifade etti. OSB’lerde son durum hakkında bilgilendirmelerde bulunan Buluntu, Kahramanmaraş’ın gelişimi için hiç durmadan çalışacaklarını kaydetti.

Misafirperverliğinden dolayı KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’ya teşekkür eden İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ise yerelde Kahramanmaraş’ın genelde ise Türkiye’nin her bakımdan büyüyüp gelişmesi için samimiyet içerisinde verilen her türlü mücadeleyi destekleyeceklerini söyledi. İş dünyası arasında sağlanan birlik ve beraberliğin her zaman şehrin faydasına olacağını aktaran Başkan Çabukel, iş hayatında da siyasette rekabetin ölçüsünün memleket menfaati olması gerektiğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taksici Esnaflardan Gürbüz'e Teşekkür ZiyaretiÖnceki Haber

Taksici Esnaflardan Gürbüz'e Teşekkür Zi...

Kahramanmaraş’ta PKK’nın katlettiği 6 sivil için anıt mezar yapıldıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta PKK’nın katlettiği 6 si...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar