Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri, Kahramanmaraş’ta Eğlenceli Anlar Yaşattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri, Kahramanmaraş’ta Eğlenceli Anlar Yaşattı
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri" programı, eğlenceli ziyaretlerle devam ediyor.

Renkli görüntülerin yaşandığı bu gezilerde kadınlar, Ali Kayası, Yeşilgöz ve Menzelet'te moral ve motivasyon depoladı.

Başkan Fırat Görgel’in öncülüğünde toplumun farklı kesimlerine yönelik faaliyetleri artıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kadınların doğayla iç içe vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu özel gezileri düzenliyor. Bu haftaki etkinlikte, kadınlar Ali Kayası’nın büyüleyici manzarasını izleme fırsatı buldu. Ayrıca, Yeşilgöz’ün berrak sularında ruhlarını dinlendirdiler ve Menzelet’te gerçekleştirdikleri tekne turuyla unutulmaz anlar yaşadılar.

Katılımcılar, gezide bol bol fotoğraf çekerek bu özel anları ölümsüzleştirdiler. Gezinin kendilerine hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi geldiğini ifade eden kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri"nin haftalık periyotlarla devam edeceği duyuruldu. Bu tür etkinliklerin, kadınların sosyal hayatlarını zenginleştirmek ve doğanın sunduğu güzelliklerle buluşturmak amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta 49 Kilo Skunk ile Yakalanan Uyuşturucu Taciri Cezaevine Gönderildi!Önceki Haber

Kahramanmaraş'ta 49 Kilo Skunk ile Yakal...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Vadi Mahallesi'ne Yağmursuyu YatırımıSonraki Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Vadi Mahall...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar