Kahramanmaraş'ta 49 Kilo Skunk ile Yakalanan Uyuşturucu Taciri Cezaevine Gönderildi!

Kahramanmaraş Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ticaretine büyük darbe vuruldu.
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, İ.T. isimli bir şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi.
Operasyonda Yüklü Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi
Yapılan baskında, İ.T.'nin 49 kilo 100 gram skunk maddesi ile 900 gram toz esrar ele geçirildi. Narkotik ekiplerinin başarılı operasyonu sayesinde, bölgedeki uyuşturucu ticareti ağına ciddi bir darbe indirildi.
Şüpheli Tutuklandı
Olayla ilgili olarak başlatılan yasal işlemlerin ardından, İ.T. adli mercilere sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi. Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen bu operasyon, uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın