Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun Kavşağı’nda Trafik Akışını Rahatlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun Kavşağı’nda Trafik Akışını Rahatlattı
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Edebiyat Yolu’ndan Göksun’a girişte yer alan kavşağa eklediği yeni geçişle birlikte hem araç bekleme sürelerini en aza indirdi hem de trafik ışıklarında meydana gelen yığılmaların önüne geçti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını iyileştirmek amacıyla yürüttüğü yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Edebiyat Yolu’ndan Göksun’a girişte yer alan kavşakta gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca yürütülen proje kapsamında, kavşakta kapsamlı bir trafik düzenlemesi yapıldı. Özellikle Kahramanmaraş’tan Göksun ve Kayseri istikametine seyreden araçların geçişlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla bölgeye yeni bir geçiş hattı eklendi. Yeni düzenlemeyle birlikte, Kahramanmaraş’tan Kayseri yönüne ilerleyen sürücüler trafik ışıklarında beklemeden doğrudan geçiş yapabiliyor.

Böylece hem araç bekleme süreleri en aza indirilirken hem de trafik ışıklarında meydana gelen yığılmaların önüne geçilmiş oldu. Sürücülerin güvenli ve akıcı bir şekilde ilerlemesini sağlayan yeni sistem, bölge trafiğine önemli bir rahatlama getirdi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından kavşakta gözle görülür bir akışkanlık sağlanırken, sürücüler de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kahramanmaraş’tan Göksun ve Kayseri yönüne seyahat eden vatandaşlar, trafik ışıklarında beklemeden geçiş yapabilmenin büyük kolaylık sağladığını belirterek, çalışmalardan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yürek Isıtan Ziyaret; Serebral Palsi Hastalarına Anlamlı DestekÖnceki Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yürek Isıta...

KAMEK Kursları Şimdi de Ekinözü’nde BaşlıyorSonraki Haber

KAMEK Kursları Şimdi de Ekinözü’nde Başl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar