Kahramanmaraş Büyükşehir’den İki Mahalleye Eş Zamanlı Altyapı Hamlesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Büyükşehir’den İki Mahalleye Eş Zamanlı Altyapı Hamlesi
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, altyapı modernizasyonuna hız verdi. İki ilçede yeni çalışmalar başlatıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde altyapı ve üstyapı modernizasyonu çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Onikişubat Karamanlı Mahallesi ve Dulkadiroğlu Yahya Kemal Mahallesi'nde yeni bir etap çalışması başlatıldı.

Belediye ekipleri, bölgelerde su, kanalizasyon ve yol yenileme işlemlerini aşamalı olarak sürdürecek. Çalışmalar, Karamanlı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda 10 Ekim - 3 Kasım 2025, Yahya Kemal Mahallesi Vezir Hoca Bulvarı’nda ise 10 Ekim - 9 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmalar süresince bazı cadde ve sokaklarda geçici trafik yönlendirmeleri yapılacağı bildirildi. Vatandaşların ve sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmeleri, trafik işaretlerine uymaları istendi.

Yetkililer, proje tamamlandığında bölgelerde daha modern, güvenli ve uzun ömürlü altyapı sistemlerinin hizmete sunulacağını belirtti.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vahit Kirişci’den Onikişubat Belediyesi’nin yeni markası KahveOn2’ye tam notÖnceki Haber

Vahit Kirişci’den Onikişubat Belediyesi’...

Şehitkamil Belediyespor, Rumkale Festivali’nde Tarih YazdıSonraki Haber

Şehitkamil Belediyespor, Rumkale Festiva...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar