Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kırsalda Karla Mücadelesi Kesintisiz Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kırsalda Karla Mücadelesi Kesintisiz Sürüyor
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; Dulkadiroğlu, Göksun, Çağlayancerit ve Andırın’da kar küreme ve tuzlama çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla yerleşim yerleri ulaşıma açık tutuluyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarının yoğun hissedildiği yüksek rakımlı ve kırsal bölgelerde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, gece gündüz demeden sahada görev alarak yerleşim yerlerinin ulaşıma açık kalması için yoğun çaba gösteriyor.

Bu kapsamda, Çağlayancerit’in Kale ve Soğukpınar, Göksun’un Küçükçamurlu ve Yoğunoluk, Dulkadiroğlu’nun Ağabeyli ile Andırın’ın Rıfatiye, Çokak, Akifiye ve Çiçekli mahalleleri başta olmak üzere, birçok kırsal bölgede kar küreme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Zorlu arazi koşullarına rağmen koordinasyon içinde hareket eden ekipler, arterleri ulaşıma açık tutarak sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmesine imkân sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kış şartlarının vatandaşların günlük yaşamını aksatmaması için ekiplerin günün her saati sahada görev başında olduğunu belirtti. Açıklamada, karla mücadele konusunda vatandaşların taleplerini ve ihbarlarını ALO 153 Çağrı Merkezi aracılığıyla iletebilecekleri hatırlatıldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ta Gençler, 12 Şubat Ruhunu Yerinde YaşayacakÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ta Gençler, 12 Şubat Ruhun...

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Miniklere Masal ŞöleniSonraki Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Miniklere M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar