Kahramanmaraş otoyolunda korkunç kaza: 13 araç birbirine girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş otoyolunda korkunç kaza: 13 araç birbirine girdi
Abone ol
Kahramanmaraş-Gaziantep hattında zincirleme kaza meydana geldi. 13 araç birbirine girdi, 10 kişi yaralandı, ekipler seferber oldu.

Kahramanmaraş ile Gaziantep’i birbirine bağlayan otoyolda meydana gelen zincirleme trafik kazası paniğe neden oldu. Aralarında yolcu otobüsü ve tırın da bulunduğu 13 aracın karıştığı kazada 10 kişi yaralandı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle gerçekleşen kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve güvenlik ekibi sevk edildi. Özellikle araçlarda sıkışan yaralılar için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti.

Ekipler tarafından bulundukları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık görevlilerine teslim edilerek çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2’sinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı bir süre kontrollü şekilde sağlanırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO Sanat Galerisi’nde “Derin” İzler Sergisi AçıldıÖnceki Haber

SANKO Sanat Galerisi’nde “Derin” İzler S...

Milletvekili Zuhal Karakoç’tan Duygusal Ziyaret: “Evlatlarımızı Unutmayacağız”Sonraki Haber

Milletvekili Zuhal Karakoç’tan Duygusal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar