Kahramanmaraş Yedikuyular'da Kayak Keyfi Kolaylaşıyor: Hafta İçi Otobüs Seferi Başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yedikuyular Kayak Merkezi'ne olan ulaşımı daha da kolaylaştırmak amacıyla önemli bir toplu taşıma düzenlemesi yaptı. Hafta sonları yapılan otobüs seferlerinin yanı sıra, artık hafta içi de çift yönlü otobüs hizmeti sunulacak.
Yeni düzenlemeye göre, Yedikuyular Kayak Merkezi'ne her gün toplu taşıma seferi yapılacak. Otobüsler, sabah saat 10.15’te Büyükşehir Belediyesi karşısındaki otobüs durağından hareket edecek ve 15.30’da Yedikuyular Kayak Merkezi’nden şehir merkezine geri dönecek. Bu uygulama, kayak merkezi ziyaretçilerinin ulaşımını kolaylaştırarak daha geniş bir kitleye hizmet sunmayı hedefliyor.
.jpg)
Büyükşehir Belediyesi'nin bu yeni hizmeti sayesinde vatandaşlar, özel araç kullanmadan ve trafikte zaman kaybetmeden rahatça Yedikuyular Kayak Merkezi'ne ulaşabilecek. Böylece, kış turizmi sezonunda kayak yapmaya gidenlerin ulaşımı daha konforlu ve erişilebilir hale geliyor.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın