Kahramanmaraşspor Deplasmanda Son Dakika Golüyle Puan Aldı

TFF 3. Lig’de Kahramanmaraşspor deplasmanda Suvermez Kapadokya ile 1-1 berabere kaldı. Emre Aydın uzatma dakikalarında attığı golle puanı getirdi.
TFF 3. Lig karşılaşmasında Kahramanmaraşspor, deplasmanda Suvermez Kapadokya ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle tamamlandı.
İlk yarıda iki ekip de temkinli bir oyun ortaya koyarken, taraflar gol bulamadı ve devre golsüz sona erdi.
İkinci yarıda ev sahibi ekip, Emirhan Kocasoy’un golüyle öne geçti. Gol sonrası sahada tansiyon yükseldi ve iki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışma sonrası hakem her iki takımdan birer futbolcuya kırmızı kart gösterdi.
10’ar kişi devam eden karşılaşmanın son dakikalarında Kahramanmaraşspor baskısını artırdı. Bu baskı uzatma dakikalarında sonuç verdi. 90+2’de Emre Aydın’ın attığı golle temsilcimiz skora denge getirdi.
Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi ve Kahramanmaraşspor deplasmandan 1 puanla ayrıldı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın