Kahramanmaraş’ta Fabrikasında Alev Paniği: 8 Yaralı, Büyük Hasar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Fabrikasında Alev Paniği: 8 Yaralı, Büyük Hasar!
Abone ol
Kahramanmaraş’ta Ambalaj Fabrikasında Yangın: Sekiz Kişi Dumandan Etkilendi

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde faaliyet gösteren bir ambalaj fabrikasında çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale ile kontrol altına alındı. Yangında sekiz kişi dumandan etkilendi.

Olay, Kılılı Mahallesi Arif Balduk Caddesi’ndeki fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrika içerisindeki makine ve malzemelere büyük zarar verdi.

İhbar üzerine olay yerine Orman Bölge Müdürlüğüne ait yangın söndürme helikopteri, itfaiye ekipleri, jandarma, polis ve sağlık personeli sevk edildi. Yoğun çabalar sonucu alevler kontrol altına alınırken, üçü fabrika çalışanı, beşi stajyer itfaiye eri olmak üzere sekiz kişi dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKDO’dan İstiklalspor’a Tarihi Destek: Stadyumun Adı “AKDO Arena” OlduÖnceki Haber

AKDO’dan İstiklalspor’a Tarihi Destek: S...

Ağustos Fuarı’nda Furkan Pehlivan ve Süleyman Güçlü Rüzgârı EsecekSonraki Haber

Ağustos Fuarı’nda Furkan Pehlivan ve Sül...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar