Kahramanmaraş’ta Fırtına Alarmı! Yetkililerden Kritik Uyarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Fırtına Alarmı! Yetkililerden Kritik Uyarı
Abone ol
Kahramanmaraş'ta Kuvvetli Fırtına Uyarısı: Afet Koordinasyon Merkezi'nden Kritik Duyuru.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 20 ve 21 Şubat tarihlerinde Afşin, Ekinözü, Onikişubat, Göksun, Nurhak, Andırın ve Elbistan ilçelerinde kuvvetli fırtınanın etkili olacağına dair önemli uyarıda bulundu. Meteoroloji verileri ışığında yapılan açıklamada, Perşembe öğleden sonra başlayacak fırtınanın Cuma akşamına kadar devam etmesinin beklendiği belirtildi.

Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Noktalar

  • Ulaşımda Aksamalar: Fırtına nedeniyle yolların ve trafik akışının olumsuz etkilenebileceği, araçların ağaç ve direklerin yakınında park edilmemesi gerektiği ifade edildi.
  • Yapısal Riskler: Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi risklere karşı, vatandaşların ev ve iş yerlerindeki yapıların sağlamlığını kontrol ettirmeleri öneriliyor.
  • Zorunlu Dışarı Çıkmama: Fırtına süresince mümkünse evden çıkılmaması, özellikle ani hava koşullarında risklerin önüne geçilmesi tavsiye ediliyor.

Acil Durumlar İçin İletişim Hattı

Olası aksaklık veya acil durumlar yaşanması halinde, vatandaşların yardım alabilmesi için ALO 153 hattı hizmete hazır durumda. Afet Koordinasyon Merkezi, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önceden alınan tedbirlerin önemine vurgu yaparak, tüm halkı dikkatli olmaya çağırdı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’a Spor Vadisi: 15 Temmuz Millet Bahçesi Dönüşüyor!Önceki Haber

Kahramanmaraş’a Spor Vadisi: 15 Temmuz M...

Kahramanmaraş’ta Kalıcı Konut Sevinci: Türkoğlu’nda Binlerce Aile Yeni EvlerindeSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta Kalıcı Konut Sevinci: T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar