Kahramanmaraş’ta Görev Başındaki Genç İtfaiyeci Hayatını Kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Görev Başındaki Genç İtfaiyeci Hayatını Kaybetti
Abone ol
Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde görev yapan 37 yaşındaki itfaiye eri Ahmet Doğan, nöbet sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Doğan’ın ani ölümü, meslektaşları ve ailesi başta olmak üzere tüm kentte büyük bir üzüntü yarattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Nurhak Kısım Amirliği’nde görev yapan Ahmet Doğan, gece nöbetini devraldıktan kısa bir süre sonra saat 21.30 sıralarında rahatsızlandı. İstasyonda bulunan çalışma arkadaşları, Doğan’a hemen müdahale etti.

Hastanede Tüm Çabalara Rağmen Kurtarılamadı

Durumu kritik olan Doğan, hızla Nurhak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen genç itfaiyeci kurtarılamadı. Doktorlar, Doğan’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirtti.

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Evli ve 2,5 yaşında bir kız çocuğu babası olan Ahmet Doğan’ın ani ölümü, ailesini ve sevenlerini derinden sarstı. Cenazesi, Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından doğduğu yer olan Nurhak’ta düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta Suçlulara Darbe: Bir Haftada 68 Tutuklama!Önceki Haber

Kahramanmaraş’ta Suçlulara Darbe: Bir Ha...

SANKO Okulları Basketbolda Üç Kupa Kazandı!Sonraki Haber

SANKO Okulları Basketbolda Üç Kupa Kazan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar