Kahramanmaraş’ta Üç Ayrı Operasyonda Rekor Miktarda Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen üç ayrı kaçakçılık operasyonunda 154 binden fazla kaçak tütün ürünü ele geçirilerek piyasaya sürülmesi engellendi.
Kahramanmaraş’ta KOM ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlar, kaçak tütün ticaretine yönelik önemli bir başarıyla sonuçlandı. Farklı tarihlerde düzenlenen üç ayrı baskında çok sayıda kaçak sigara ve tütün ürünü ele geçirildi.
Yapılan denetim ve takip çalışmaları neticesinde ekipler, 149 bin 200 adet doldurulmuş makaron sigara ile 5 bin 470 paket kaçak sigaraya el koydu. Operasyonların, kaçak ürünlerin piyasaya sürülmesini engellemeye yönelik yürütüldüğü belirtildi.
Soruşturma kapsamında 7 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, ele geçirilen ürünlerin incelemeye alındığı kaydedildi. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın