Kahramanmaraş’ta Yangın Alarmı! Alevler Binayı Sardı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın, mahalle halkında korku dolu anlara neden oldu.
Onikişubat ilçesine bağlı Haydarbey Mahallesi'nde bir apartmanın üst katında çıkan yangın, mahallede kısa süreli paniğe yol açtı. Yangının çıktığı daireden yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
30 Dakikalık Müdahaleyle Alevler Söndürüldü
Olay yerine intikal eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangının büyümesini engellemek için seferber oldu. Yoğun duman ve alevlere rağmen ekipler yangını diğer katlara sıçramadan kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, dairede maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın