MHP Kahramanmaraş Teşkilatında Değişim: Yeni İsimler Belli Oldu!

MHP Kahramanmaraş’ta Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe başkanları görevden alındı, yerine yeni isimler atandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı, iki önemli ilçede görev değişikliğine gitti. Yapılan açıklamayla birlikte Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe başkanlarının görevden alındığı kamuoyuna duyuruldu.
Alınan karara göre Onikişubat İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ile Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Pacacı görevlerinden alındı. İl Başkanlığı açıklamasında, iki isme teşkilata sundukları katkılar nedeniyle teşekkür edildi.
Görev değişikliğinin ardından yeni ilçe başkanları da belli oldu. Onikişubat İlçe Başkanlığı görevine Koray Korkmaz, Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevine ise Ökkeş Yüksel Ferhuşoğlu atandı.

MHP Kahramanmaraş teşkilatında gerçekleşen bu değişim, parti içinde yeni dönem yapılanması olarak değerlendirildi.
.jpeg)
Kaynak:Haberhanesi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın