Rektör Yasım’dan KMTSO Başkanı Buluntu’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Yasım’dan KMTSO Başkanı Buluntu’ya “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Abone ol
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci ve Genel Sekreter Ali Rıza Bekler ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler neticesinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Buluntu’ya “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

KMTSO Başkanı Buluntu’ya yeni görevinde başarılar dileyen Rektör Yasım, üniversite-sanayi iş birliğinin Kahramanmaraş’ın kalkınması açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı.

KSÜ heyetini makamında ağırlayan Başkan Buluntu da KSÜ ile iş birliğini daha ileri noktalara taşımayı hedeflediklerini belirterek Rektör Yasım, Rektör Yardımcısı Kahveci ve Genel Sekreter Bekler’e ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş İnsanı Sami Kervancıoğlu, KSÜ’de Öğrencilerle Tecrübelerini PaylaştıÖnceki Haber

İş İnsanı Sami Kervancıoğlu, KSÜ’de Öğre...

Dulkadiroğlu Vatandaşın İşini KolaylaştırıyorSonraki Haber

Dulkadiroğlu Vatandaşın İşini Kolaylaştı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar