Sağ Salim 2 Sil Baştan Nerede Çekildi? Kaç Yılında Çekildi Vizyona Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağ Salim 2 Sil Baştan Nerede Çekildi? Kaç Yılında Çekildi Vizyona Girdi
Abone ol
2014 yapımı Sağ Salim filminin devamı olan Sağ Salim 2 Sil Baştan filmi komedi filmidir. Salim maceralarına yine devam etmekte ve tüm talihsizlikleri başına toplamaktadır. Sağ Salim 2 filminin nerede çekildiği izleyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Sağ Salim 2 Sil Baştan Nerede Çekildi? Sağ Salim Kaç yılında çekilmiştir ve vizyona girdi? Sağ salim 2 Komutan Kim? Sağ Salim 2 oyuncuları kim? Detaylar haberin devamında…

İlk filmi Sağ Salim’in çekimleri Silifke ilçesinde yapılmıştır. Bu kez Kastamonu’nun Cide ilçesinden görüntüler yer alıyor. Filmde Cide halkı da figüran olarak ayrıca rol almışlardır.

Sağ Salim Kaç yılında çekilmiştir ve vizyona girdi?

İlk film Sağ Salim 2012 yılında çekilmiştir. Sağ Salim 2 Sil Baştan ise 2014 yılında çekilmiş yine 2014 yılında vizyona girmiştir. Filmin bu serisinde, Salim’in başına yine türlü türlü belalar gelmektedir. Vefat eden kimsesiz bir adamın cenazesini kendi memleketine götürmek için yola çıkmıştır. Yanında da Nihal vardır. Fakat yolda giderken kötü adamlarla karşılaşırlar ve ayrıca Nihal’in annesini rehin almışlardır. Salim yardım etmek ister ancak kendisinin başında da bir sürü bela vardır. Nihal tek başına kurtarmaya gider. Salim ise bu duruma dayanamayıp yardım etmek ister ve peşinden gider. Bu arada onlar artık seri katil olarak aranmaktadırlar.

Sağ Salim 2 Komutan Kim?

Sağ Salim 2 filminde komutan rolünde oynayan oyuncunun gerçek adı Burak Demir’dir.

3 Kasım 1978’de Ankara’da dünyaya gelmiştir. Bizim Evin Halleri adlı dizide canlandırdığı Rüzgâr Aslan ve Muhteşem Yüzyıl adlı dizide canlandırdığı Hüseyin Çavuş karakteriyle tanınan oyuncudur. Sağ Salim 2 filminde komutan rolünde oynamıştır.

Sağ Salim 2 oyuncuları kim?

Fulya Zenginer – Nihal

Burçin Bildik – Salim

Alper Saldıran – Recai

Hüseyin Avni Danyal – Muhtar

Kenan Ece – Ayhan

Murat Akkoyunlu – Gucur Osman

Kâmil Güler – Mehmet

Kevork Türker – Ramiz

Orçun Kaptan – Orhan

Tevfik İnceoğlu – Tahsin

Yakup Yavru – Halit

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşspor - Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?Önceki Haber

Kahramanmaraşspor - Afjet Afyonspor maçı...

AÖL sınav yerleri açıklandı mı? AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖL birinci dönem sınavıyla ilgili bilgilerSonraki Haber

AÖL sınav yerleri açıklandı mı? AÖL sına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar