Sümbüllü Caddesi’nin Tekerek’e Çıkış Şeridi 24 Kasım’a Kadar Trafiğe Kapatıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sümbüllü Caddesi’nin Tekerek’e Çıkış Şeridi 24 Kasım’a Kadar Trafiğe Kapatıldı!
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğusu ile batısı arasında bağlantı sağlayan 7 caddede bütüncül bir ulaşım planlamasını hayata geçiriyor. 5 akıllı kavşak yapımı, 4 kilometrelik yeni bulvar açımı, yaya yolu ve çevre düzenlemesini kapsayan proje ile şehrin doğusundan Kılavuzlu Köprüsü’ne uzanan 10 kilometrelik kesintisiz bir arter oluşturuluyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Onikişubat Vadi Mahallesi’nde yer alan Sümbüllü Caddesi’nde güçlendirme çalışmaları başlatıldı.

Yapılan açıklamada, çalışmalar süresince cadde trafiğinde geçici düzenlemelere gidileceği belirtildi. Buna göre, Sümbüllü Caddesi’nin Tekerek’e çıkış yönü 24 Kasım Pazartesi gününe kadar araç trafiğine kapalı olacak. Açıklamada, ulaşımda aksama yaşanmaması için vatandaşların trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri ve alternatif güzergâhları tercih etmeleri istendi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Onikişubat’ta 10 Kilometrelik Yeni Ulaşım AksıÖnceki Haber

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Onikişubat’...

Zuhal Karakoç - “Yıkılanı yeniden inşa etmek, sadece tuğlaları üst üste dizmek değildir”Sonraki Haber

Zuhal Karakoç - “Yıkılanı yeniden inşa e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar