Usta Yazarlardan Kahramanmaraş’a Övgü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Usta Yazarlardan Kahramanmaraş’a Övgü
Abone ol
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” etkinliklerinde okurlarıyla buluşan Sevil Atasoy ve Nurullah Genç’ten Kahramanmaraş’a övgü dolu sözler geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” birbirinden ünlü yazarlara ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin en saygın 150’ye yakın yayın kuruluşunun binlerce eseriyle yer aldığı fuarda, 200’e yakın yazar ve şairle söyleşi ve imza günü etkinlikleri düzenleniyor. Son olarak, yazdığı “Yağmur” şiiriyle tanınan Türk Edebiyatının önemli yazarlarından Nurullah Genç ve “Kanıt” programı dâhil olmak üzere birçok yayınla ilgi çekici kriminoloji eserinde imzası bulunan Sevil Atasoy okurlarıyla bir araya geldi.

 

İlk Kez Geliyorum

Düzenlenen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Sevil Atasoy, “Yedincisi düzenlenen Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı’nda yazar olarak yer almış olmak benim için tabii ki çok büyük onur. Daha önce Kahramanmaraş’a gelmemiştim, burada okurların ne kadar ilgili olduklarını görme fırsatına sahip oldum. Mesleğimi olan ilginin yüksekliği beni de haliyle gururlandırıyor” diye konuştu.

 

Kitaplar Büyük Bir Nimet

Fuarda yer alan bir diğer yazar Nurullah Genç ise açıklamasında, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye’mizin organize ettiği 7’inci kitap fuarındayız. Bugün yine oldukça yoğun bir ziyaretçi grubuyla konuştuk. Şöyle bir söz vardır; ‘misafirdir evde nimet şükür görmezse çeker gider’. Şimdi biz musibetlerle çokça imtihan ediliyoruz, sabrediyoruz. Ve peşi sıra nimetler de hamdolsun geliyor. Bu nimetlerden bir tanesi de hemen yarın başımıza gelen kitaplar. Onun için nimetlerin kıymetini bilelim, kitap en büyük nimettir. Bu manada emeği geçen herkese, Büyükşehir Belediyemizin kıymetli başkanına ve bütün yöneticilerine, mensuplarına, katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KSÜ Üniversitesi Öğrencileri Toplulukları Tanıtım Günü Kapsamında Çok Sayıda Etkinlik DüzenlendiÖnceki Haber

KSÜ Üniversitesi Öğrencileri Topluluklar...

Adana’da AFAD ekiplerince hastanede KBRN tatbikatı yapıldıSonraki Haber

Adana’da AFAD ekiplerince hastanede KBRN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar