YAZ SPOR OKULLLARI AÇILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YAZ SPOR OKULLLARI AÇILDI
Abone ol
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları’nın 16.’sı açıldı.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda gerçekleştirilen açılış tören seremoni ile başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın marşları eşliğinde Yaz Spor Okullarına katılan sporcular dallarına göre geçiş yaptılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları bölümünde kürsüye ilk olarak gelen Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı oldu.

Daha sonra söz alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sporun gelişimi adına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler olarak imkanlar dahilinde destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yaptığı konuşmada, kültür, sanat ve sporun toplumların önemli değerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Güngör, bu değerlerin geçmişten alınıp geleceğe taşınması adına görev yaptıklarını ifade ederek: “Biz yerel yönetimler olarak teknik ve sosyal belediyecilik alanında yaptığımız hizmetlere, mekana ruhu veremezsek, sosyal gruplara, gençlerimize, yoksullarımıza, ihtiyaç sahiplerine ve kadınlarımıza özgü alanları çoğaltmadığımızda mekanın da çok bir anlamı olmuyor.

Bu bağlamda mahallelerimizde, ilçelerimizde gerek duyulan dallarda spor alanlarını genişletmek bizim görevimizdir” dedi.

GENÇLİĞİN TEHDİT UNSURLARINI ORTADAN KALDIRIYORUZ

Yaz Spor Okullarının amacına ilişkin bilgiler de aktaran Başkan Güngör: “Biz buralarda belki profesyonel sporcu yetiştirmiyoruz ama gençliğin tehdit unsurlarından birisi bilişim bağımlılığı ve bir diğeri de madde bağımlılığıdır.  Biz bu tip mekanları oluşturarak, sayılarını çoğaltarak gençlerimizin bu zararlı ve tehlikeli unsurlardan uzak kalmasını sağlayabiliriz” diye konuşarak Yaz Spor Okullarına katılan tüm sporculara, teknik heyete ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Son olarak kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan da geçmişte bu tür imkanların olmadığını ifade ederek şimdiki çocukların ve gençlerin bu tür faaliyetlere katılmasına imkan tanıyan Büyükşehir Belediyesine ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından sırasıyla gösteriler yapıldı. Yapılan gösterilerin ardından malzeme dağıtımı yapılarak topluca fotoğraf çektirildi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aycan’dan siyam ikizlere destekÖnceki Haber

Aycan’dan siyam ikizlere destek

Bu bir eleştiri değil, tespittirSonraki Haber

Bu bir eleştiri değil, tespittir

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar