İlhan Gökalp Durmuş

İlhan Gökalp Durmuş

Mail: [email protected]

GÜNDEM OLMAYACAK YAZI

Olmaz efendim olmaz bu yazıdan gündem felan fistan olmaz. Çünkü toplu kısa mesaj ile atmadım. Ne yaptım sosyal zımbırtı hesabımda bir başkanın 39’unda bir vekilin ise 38’inde göreve başladığını belirttim. Vay efendim ben miyim bunu yapan ! Aman yarabbi lokmacı basın bile dediler reklam ücretini söyle bile dediler.

 

- Aman efendiler ben orda yaşlarının genç olmasından bahsettim. Hiç mi sıkılmadınız dede olmuş adamlardan hatta şimdilerde piyasada yoklama yapan gartlaşmış siyasetçilerden bırakın genç hatta daha gençler gelsin yönetime. Ben memur çocuğuyum üniversite bitmiş gelmişim memleketime babam o sıralar çalışıyor tabi ( şimdilerde emekli ama ) neyse sistemin mezun ettiği işsizlerdeniz o zamanlar direk babama dedim ki ya bir emekli ol da benim gibi gençler de iş bulsun ne bu devletin sizden çektiği demiş bir insanım. Babam dahi olsa

 

Şimdi diyorum ki ; bırakın şu ihtiyarları hayatları boyunca tek bir doğrudan başka hiç birşeyi olmamış kokuşmuş siyasetçileri ( kendini sürekli yenileyenler , çağa ayak uyduranları tenzih ediyorum. )

Gençler gelsin gençler ama aklı salim oturaklı yeniliğe , değişikliğe açık tarlayı inekle sürüp bir tane verim alacak değil , tarlayı traktörle yeni teknoloji ne ise onunla sürecek hatta verimi arttıracak topraktan daha fazla verim alacak yani elindeki kaynakları iyi kullanacak har vurup savurmayacak başkanlar lazım.

 

yani demem o ki ; 

“ Fiskiyelerin musluğu açık kalmış olsa gerek , sağda solda hatta pazar yerlerinde elli gaymeye limon satıyorlarmış fırsatçılar “

 

 

Iki satırda bizi tanımayan ama sırf listemize eklediği için kabul ettiğimiz Sevgili vatandaş Sen hiç Basının sorunlarını biliyor musun ? Tuzu kurular kadrosunu değil , sahada alın teri döken basının evine bir lokma götürene kadar canının çıktığını.Sen gece ve hafta sonlarında uyuyup gezerken basının GÜZİDE , DEĞERLİ , SAYIN mensupları dedikleri bizler var ya çalışıyoruz. Üstelik bazen tozda toprakta çamurda , bazen soğukta, sıcağın bağrında bazen bir görüntü alabilmek adına birbirimizi ezdiğimiz , kırdığımız bile oluyor. Bunlar niye oluyor biliyor musun ? En net bilgiyi , görüntüyü sen iki tıkla öğren diye ve toplam 5 dakikayı geçmeyen görüntülerle bilgi edin diye  bir oturup düşün ne kadar emek var bizim işte biliyor musun ? Orman yangınlarıyla ilgili tatbikat var pat birden hortum biz görüntü almak isterken tam o esnada pırtıyor yerinden hoop ben dahil bir kaç arkadaşım komple ıslanıyoruz ama öyle bir refleksle makinaları koruyoruz. Ya onlar gitseydi milyarlarca para verdiğimiz ekmek teknelerimiz sen mi o bilgisayarın başından kalkıp ödeyeceksin.

 

 

BİZİM MESLEKTE İŞİNİ HAKKIYLA YAPANLARIN SAYISI HAYLİ FAZLADIR. Üç beş kendini bilmezin yaptığı hareketle ALIN TERİNİ DÖKEN İNSANLARIN HAKKINA GİRMEYİN !!!

 

Önce İnsan , Önce Saygı ile

İlhan Gökalp Durmuş

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar