Başkan Okumuş İlçemize Kalıcı Eserler Kazandırmaya Devam Ediyoruz

Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Ahmet Özdemir'in katılımı ile Avşarlı mahallesi'nde İş adamı İrfan ve Zafer YAVŞAN 'ın da katkılarıyla 'Zekiye ve Mahmut Yavşan Taziye Evi ve Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirildi.
Başkan Okumuş ; Mahallemize kazandırdığımız sosyal tesis ve taziye evimizin yanı sıra Türkoğlu Belediyesi olarak, çevresinde peyzaj çalışmaları, sokak iyileştirme çalışmaları ve evlerin dış cephe boyama çalışmalarını yaparak kent estetiğine uygun hale getirdik.
Avşarlı Mahallemizdeki Zekiye ve Mahmut YAVŞAN Taziye evi ve Sosyal Tesisi açılış kurdelesini, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ahmet ÖZDEMİR, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin OKUMUŞ, STK yetkilileri, AK Parti İlçe teşkilat üyeleri , muhtarlarımız ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla kestik.
Açılışımıza katılım sağlayan değerli vekilimize ve emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.
İfadelerini kullandı.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






























Yorum Yazın